De moderne fotografie biedt ons zoveel mogelijkheden, waardoor Creatiehuis jullie levenspad en zijn speciale gebeurtenissen kan volgen en vastleggen. We voorzien onze klanten van prachtige foto’s. Doordat we met twee personen tegelijk fotograferen, bundelen we onze creativiteit wat uw foto’s alleen maar ten goede kan komen. Uw speciale momenten worden als het ware uit twee verschillende hoeken vastgelegd, wat hele mooie resultaten oplevert. Door onze grote liefde voor de natuur, gebruiken we graag natuurlijke lichtinvallen zodat elke foto uniek wordt.

UW SPECIALE MOMENTEN

Door onze grote liefde voor de natuur, gebruiken we graag natuurlijke lichtinvallen zodat elke foto uniek wordt.

HUWELIJKSFOTOGRAFIE EN TROUWREPORTAGE

In de reportage gaan we samen op zoek naar de wensen en stijlen. Je kan kiezen voor een fotoreportage waarin heel je dag in beeld wordt gebracht. Maar ook enkel en alleen foto’s van het bruidspaar en de familie behoort tot de mogelijkheden. Vraag hier gerust meer uitleg. Verder kunnen we ook zorgen voor een verlovingsshoot, trouwuitnodigingen, bedankingskaartjes,…. Ga hiervoor zeker eens kijken bij ons grafische ontwerpen.

GROEPSFOTOGRAFIE

Dit onderdeel gaat vooral door op locatie. Het is de ideale manier om een teambulding in beeld te zetten, of een jarenlange vriendschap digitaal te vereeuwigen. Jubileums, doopvieringen, verjaardagen, pensioenfeesten, openingen van een nieuwe zaak, dit kan allemaal vastgelegd worden in één foto of een mooie fotoreportage. We kunnen de uitnodigingen maken voor de evenementen die je wenst. Evenals foto’s voor de website, foto’s voor familie en vrienden. Ga zeker eens kijken op ons grafische ontwerpen.

NATUURFOTOGRAFIE

Naast ons passie voor fotografie koesteren we beiden ook liefde voor de natuur. Hierbij kunnen we je voorzien van prachtige natuurzichten van je streek. Dit is perfecte reclame voor hotels, winkels, toerisme, publiciteit voor een wandel- of fietsevenement, …

DIERENFOTOGRAFIE

Of je favoriete huisdier, nu een hamster, konijn, kat, hond, paard of goudvis is…. Wij maken er een mooie foto van! De foto’s kunnen zowel op locatie of in de studio genomen worden.