ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Zowel in de studio als op locatie, wordt er rekening gehouden met de wensen en ideeën van de toekomstige ouders. De foto’s kunnen ook gebruikt worden als ontwerp voor geboortekaartjes.

9 MAANDEN REEKS

In deze reeks gaan we vanaf 3 maand elke maand een foto nemen. De laatste 2 maand doen we dit om de 2-3 weken. Hierdoor krijg je een mooie evolutie te zien van je groeiend buikje en wordt dit later een waardevolle herinnering. Een van de foto’s of een collage van meerdere foto’s kunnen gebruikt worden voor geboortekaartjes en bedankingskaartjes, of eventueel samen met een newbornshoot. Mogelijkheden zijn er genoeg. Ga zeker eens kijken bij grafische ontwerpen.

NEWBORN FOTOGRAFIE

Wordt steeds in de verwarmde studio verricht. Leeftijd van 7 dagen tot 4-5 weken. Je kan kiezen voor de prille gezinsfoto of een intiem moment van moeder en kind. De ideale omstandigheden om dit te laten doorgaan is na de voeding. Er is een rustige omgeving voorzien waar het voedingsmoment kan doorgaan, indien gewenst. Eigen inbreng, eigen accessoires en wensen zijn zeker te bespreken. De foto’s zijn eveneens ideaal voor bedankingskaartjes of een poster (meerdere afmetingen zijn mogelijk) voor grootouders, peter of meter. Ga zeker eens kijken bij grafische ontwerpen.

KINDER- EN PORTRETFOTOGRAFIE

In de studio of op locatie. In de portretfotografie laten we de fotoshoot op een zo spontane manier doorgaan. Een babbeltje tijdens de shoot, een lichte muziek op de achtergrond of K3, spelen met hun favoriete speeltje… De mens, en zeker een kind, is het mooiste in het licht van spontaniteit. De foto’s kunnen gebruikt worden voor communie/lentefeest kaartjes, een geschenk voor je partner, een mooi fotocadeau voor de ouders,… Ga zeker eens kijken bij ons grafische ontwerpen.

HUWELIJKSFOTOGRAFIE EN TROUWREPORTAGE

In de reportage gaan we samen op zoek naar de wensen en stijlen. Je kan kiezen voor een fotoreportage waarin heel je dag in beeld wordt gebracht. Maar ook enkel en alleen foto’s van het bruidspaar en de familie behoort tot de mogelijkheden. Vraag hier gerust meer uitleg. Verder kunnen we ook zorgen voor een verlovingsshoot, trouwuitnodigingen, bedankingskaartjes,…. Ga hiervoor zeker eens kijken bij ons grafische ontwerpen.

GROEPSFOTOGRAFIE

Dit onderdeel gaat vooral door op locatie. Het is de ideale manier om een teambulding in beeld te zetten, of een jarenlange vriendschap digitaal te vereeuwigen. Jubileums, doopvieringen, verjaardagen, pensioenfeesten, openingen van een nieuwe zaak, dit kan allemaal vastgelegd worden in één foto of een mooie fotoreportage. We kunnen de uitnodigingen maken voor de evenementen die je wenst. Evenals foto’s voor de website, foto’s voor familie en vrienden. Ga zeker eens kijken op ons grafische ontwerpen.

NATUURFOTOGRAFIE

Naast ons passie voor fotografie koesteren we beiden ook liefde voor de natuur. Hierbij kunnen we je voorzien van prachtige natuurzichten van je streek. Dit is perfecte reclame voor hotels, winkels, toerisme, publiciteit voor een wandel- of fietsevenement, …

DIERENFOTOGRAFIE

Of je favoriete huisdier, nu een hamster, konijn, kat, hond, paard of goudvis is…. Wij maken er een mooie foto van! De foto’s kunnen zowel op locatie of in de studio genomen worden.